Services

Kundecase

Dine kunder er glade men husker du at dele dine successer med potentielle kunder og andre interessenter? Vi kan hjælpe dig med at udarbejde en kundecase fra interview, opsætning til tryk.

Visuel identitet og design guidelines

Hvis I er et nystartet firma eller måske aldrig har fået lavet nogle egentlige guidelines for jeres kommunikation udadtil, ville det måske være en ide at få os til at lave en designmanual med jeres ‘stil’. Vi kan lave det I sammenhæng med en case eller andet grafisk materiale, eller vi kan udvikle det som en enkeltstående opgave.

Profilbrochure

Har jeres virksomhed brug for at profilere flere sider, mange forskellige produkter, en række succeshistorier eller andet, som I gerne vil samle i en brochure? Lad os sætte det op for jer, og sikre bedst mulige sammenhæng I jeres kommunikation.

Online nyhedsbrev

Nyhedsbreve er både hadet og elsket, men svære at komme uden om. Hvis I har noget at sige så sig det, og har I ikke… ja så lad være! Men vigtigst af alt er at kommunikere til jeres kunder på en respektful og præsentabel måde, som matcher jeres virksomheders ansigt udadtil. Vi kan sætte en template op, stå for udsendelsen, hjælpe med at indsamle indhold og levere statistikker på selve udsendelserne.

Seminar / kundeevent

Mange kunder vil gerne afholde seminarer men finder processen fra ide til eksekvering umulig. Der er simpelthen ikke tid til at afsætte de nødvendige ressourcer for at få søsat et kundeseminar. Vi kan afhjælpe den situation ved at varetage hele processen, eller dele af den, så ansvaret for eventet ikke ligger hos enkelte individer. Vi kan stå for alt fra sparing omkring lokation, invitation, tilmeldingssite, håndtering af tilmeldingerne til afvikling af selve eventet.

Salgskonkurrence

Med et team af online eksperter og programmører kan vi lave en online salgskonkurrencesite til jeres sælgere eller net af forhandlere, så de kan uploade leads og optjene point. Der er mange forskellige muligheder for at skabe et online univers med leadgenerering og konkurrencer, og hvert forløb planlægges på baggrund af jeres ønsker til salg/awareness/træninger etc.

Logo tøj og merchandise

Merchandise med firmalog er populært og mulighederne er mange. Vi kan vejlede omkring investing I merchandise og give tilbud inden for jeres budgetter. Hvis du kan forestille dig det, kan der komme et logo på. Alt er muligt.

Messestand

Mange af vores kunder deltagere med jævne mellemrum på messer og events, hvor der skal opsættes stande og finder kreative vinkler på teamet på standen. Vi er kreative og gode til at finde nye vinkler og alternativer til ‘smid dit visitkort I vores bowle og vind en iPad’. Beklager hvis vi støder nogle, men der findes sjovere alternativer til en iPad. Vi kan også sørge for at jeres eksisterende messeudstyr bliver pakket, fragtet og opsat på messen og taget ned og leveret tilbage igen. Opgaver som ofte skal klares efter job af medarbejdere som egentlig ikke kan hverken tid eller kompetencer.

Telemarketing

Vi udfører ikke selv telemarketing men samarbejder med en række bureauer, og vi kan vejlede og igangsætte telemarketingkampagner sammen med jer, og holde tråd med forløbet så I selv kan nøjes med at nyde resultaterne.

Vi har siden 2013 haft et tæt samarbejde med DEMAAN omkring alt fra indkøb af merchandise til håndtering af nordiske salgskampagner. Vi oplever også, at vores forhandlere/distributører vælger at benytte DEMAAN som deres NetApp marketingressource. DEMAAN er for os sparring omkring den kreative ide og den ekstra kreative ressource, som vi ofte mangler, når det gælder marketing. Vi er utrolig glade for letheden ved samarbejdet og den energi, der bliver lagt i opgaverne. Vi føler virkelig, at DEMAAN forstår vores forretning og vores behov for marketing support.Hanne Vibe, Nordic Channel Manager, NetApp

 

Creative, service-minded and professional to the finger tips. That’s DEMAAN summed up in 3 words. Having a quarterly retainer means that we always have a resource available for any task; from small to large scale events, campaigns, extended «employee” in marketing meetings with our resellers and last, but not least – a great sparring partner with a true marketeer who knows the Danish market! Karianne Myrvold, Marketing Manager Nordics, Trend Micro

 

I forbindelse med ny forretningsstrategi i CURAit A/S, søgte vi efter en marketingressource, som kunne hjælpe os med at lave en samlet plan for alle vores varierende marketingaktiviteter – herunder ny visuel identitet, et forstærket image mod kunderne og en strømligning af vores marketingplaner med vores leverandører. DEMAAN har på kort tid sikret vores forretning et stærkt budskab og klarlagt en strategi, som kan mærkes på bundlinien. DEMAAN er idag en fast samarbejdspartner og vores ‘forlængede marketingarm’ ud mod vores leverandører. Vi kan til enhver tid anbefale DEMAAN.   Martin Phillip Maleschyn, CEO, CURAit A/S